O MENI

TOMAŽ GOJČIČ

Kdo je Tomaž Gojčič?

Sem osebni trener, športni navdušenec, ljubitelj dobre, zdrave hrane, obožujem delo z ljudmi. Spoštujem vsakega človeka, ki se je odločil za spremembo v svojem življenju. Spremembo na bolje, to je prvi in najpomembnejši korak.

LJUBEZEN DO DELA

Svojo ljubezen do športa in zdravega načina življenja želim približati vsakemu, pri tem pa mu pokazati vse pozitivne lastnosti gibanja. Za vsak trening, ki ga izvedem s klientom, sem neizmerno hvaležen. V delu uživam, za svoje varovance mi je vedno mar. Kljub temu, da je delo osebnega trenerja včasih naporno, budilka zvoni prezgodaj, treningi pa se zavlečejo tudi v pozne večerne ure, si nisem do sedaj še niti enkrat rekel : “Danes se mi pa res ne ljubi v službo, raje bi bil doma”. Ne, nikoli. Sem eden izmed tistih, ki svoje delo obožujejo in ga opravljajo s srcem. In mislim, da se lahko moja ljubezen do tega dela začuti tudi na naših skupnih treningih.

MOJI ZAČETKI

SEM OSEBNI TRENER Z MEDNARODNO LICENCO IFPA

Vse to me je vodilo, da postanem osebni trener in prehranski svetovalec z mednarodno licenco IFPA. Svoje znanje redno nadgrajujem z udeležbo seminarjev in izobraževanj na temo vadbe, prehrane in zdravega načina življenja.
 
Moja področja dela: